Komkommersalade met pompoenpitten en kaas
Uitstekend smakende komkommersalade met een zoetzure dressing met daarover Parmezaanse kaas en gepofte pompoenpitten.
Uitstekend smakende komkommersalade met een zoetzure dressing met daarover Parmezaanse kaas en gepofte pompoenpitten.
Rucola, pijnboompitten, geitenkaas zijn de basisingrediënten voor deze pesto.
en ook met kaneel, kruidnagelen, ui en ciderazijn.
Van een compote kan je ook jam maken.
Hollandser en puurder kan het niet. De basis erwtensoep – snert, zo u wenst. Het uitgangspunt is vegetarisch, maar u kunt er spek of worst aan toevoegen.
Een te eenvoudige soep om er nog verder iets over te zeggen.
Een basis courgettesoep van waaruit allerlei andere courgettesoepen kunnen worden gemaakt. Simpel en ook zo smaakvol.
Deze aardpeergratin lijkt wel als drie druppels water op een aardappelgratin. Maar uiteindelijk iets zoeter, dankzij de aardperen.
Frisse, stevige, smakelijke salade van koolrabi met een dressing van kerrie, gembersiroop en gefruite uitjes en dan natuurlijk geroosterde hazelnoten erdoor.
Officieel een bijgerecht van gebakken aardperen en verse paddestoelen, wat knoflook en peterselie. Maar ook goed als hoofdmaaltijd.
Een saus van peterselie en snijbiet. Voor bij koud vlees, bijvoorbeeld.
Een soort sambal.