Schorsenerensoep
Deze schorsenerensoep is een uitstekende, subtiele soep met schorseneren, wortel, ui en peterselie. Heel goed uitwisselbaar is met aspergesoep. Recept uit een boek uit 1931.
Deze schorsenerensoep is een uitstekende, subtiele soep met schorseneren, wortel, ui en peterselie. Heel goed uitwisselbaar is met aspergesoep. Recept uit een boek uit 1931.
Sublieme smaakcombinatie met weinig ingrediënten. Een heerlijk schorseneren-recept van een sterrenkok.
Gebakken schorseneren zijn makkelijk te maken en erg lekker. En met gebakken aardappelen kan je er ook een eenpansmaaltijd van maken.
Met prei kan je veel variëren, met kerrie, met wortel, met krenten. En taart is altijd lekker. Dus hier een soort van basis preitaart met variatiemogelijkheden
Een basissoepje.
Eenvoudige soep van pastinaak met garam masala en evt wat sherry. Na vijf jaar eindelijk eens gemaakt.
Lekkere herfstsoep.
De zoetige appel in de soep met curry-smaak is een heerlijk contrast.
Uitstekend smakende komkommersalade met een zoetzure dressing met daarover Parmezaanse kaas en gepofte pompoenpitten.
Rucola, pijnboompitten, geitenkaas zijn de basisingrediënten voor deze pesto.
en ook met kaneel, kruidnagelen, ui en ciderazijn.
Van een compote kan je ook jam maken.