Pastinaak-aardappelrösti met ei
Rösti, maar nu niet louter aardappel maar ook wat pastinaak erdoor. Dat geeft een mooi smaakeffect. Heerlijk gerecht.
Rösti, maar nu niet louter aardappel maar ook wat pastinaak erdoor. Dat geeft een mooi smaakeffect. Heerlijk gerecht.
Een soort basispompoensoep waar helemaal niets mis mee is. Kan zo worden gegeten of verder opgeleukt met wat andere groenten.
Eenvoudige, boerse soep uit Piemonte, Italië. Pompoen, aardappels en groene kruiden van het moment. Maar met salie wel heeeel erg lekker.
Hollandse pot voor de winter. Naast de gebruikelijke ingrediënten wat korianderpoeder en gehakte peterselie.
Schorseneren met stukken tomaat, blokjes kaas en eroverheen sesamzaad en wat peterselie. Verrassend lekker!
Simpele doch o zo lekker stoofpotje van koolraap, aardappel en prei. In een half uurtje gemaakt. Lekker wat grove mosterd erdoor.