Sheperd’s pie met kruidige pastinaakpuree
Lekkere ovenschotel met lams- of schaapsgehakt. Erover een laag pastinaakpuree die op Indiase wijze is gekruid. Heel Brits, toch?
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Lekkere ovenschotel met lams- of schaapsgehakt. Erover een laag pastinaakpuree die op Indiase wijze is gekruid. Heel Brits, toch?
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
De bigolaro is een pastapers. Mooi, fraai, leuk en een latent erfstuk, want oerdegelijk. Zelf pasta maken is op deze manier erg leuk.
Pastadeeg is niet moeilijk om te maken. Als u zich maar een weg weet te banen tussen alle begrippen.
Vegetarische pure winterkost. Schotel van prei, pastinaken en wortel, zonder aardappel of wat dan ook. Met mosterd en salie.
Van ruwe cacaomassa zelf chocolade maken. Stap voor stap het proces van concheren tot een tablet.
Een hartige, doch ook zoetige omgekeerde taart met blokjes koolraap, honing en geitenkaas. Erg lekker
Een rijkgevulde quiche met spruitjes, tamme kastanjes en afgekruid met fijngesneden verse salie. Heel erg lekker dus.
Betrekkelijk snel te maken soep van ui, appel en een scheut cider. Met kaas erover. Bijzonder lekker.
We zijn gevallen voor het boek Smaakvrienden van Angélique Schmeinck. Dit recept ontsproot aan brein en boek: spruitjes met dadels en amandelen. En wat kruiden. Snel klaar en ontzettend lekker.