Kool met snoekbaars & PX
Snoekbaars met kool en een scheutje PX-sherry. Daarbij wat gebakken knoflook. Het zoetje van deze sherry geeft een bijzondere "touch".
Snoekbaars met kool en een scheutje PX-sherry. Daarbij wat gebakken knoflook. Het zoetje van deze sherry geeft een bijzondere "touch".
Al Capone blijkt gewoon meneer Poon. Als de vis. Dit recept komt uit het Slow Food viskookboek. Lekker. Uiteraard. Op zijn Italiaans met knoflook, roma tomaten en grote kappertjes.
Mojama is gedroogde tonijnlende. Het komt uit zuidelijk Spanje (Cadiz). Het smaakt goddelijk. U kunt het, met wat olijfolie, als tapa serveren. Of in dit verrukkelijke voorgrecht. (En als u in Spanje komt: grof inslaan, dat spul. Het is zeer goed houdbaar.)
Simpel & lekker. Wat meer te zeggen of schrijven?
Paté van courgettes en gerookte forel. Makkelijk te maken en behoorlijk smaakzaam.
Gevulde courgettebloemen met een mengsel van coquilles, langoustine en tong en daaroverheen een dressing met kruiden.
Een makkelijk "Oosters" recept met inktvis en peultjes. Van de hand van Onno Kleyn.
Opgerolde makreelfilets met een vulling op basis van rabarber, ui en wat peper en zout. Lekkerrrrr!
Een spannende en makkelijk te bereiden combinatie van gegrilde makreel en zoet-zure saus van rabarber.
Heel kort bakken in de frituurolie, anders worden ze taai. Verder te simpel te maken om nog wat op te merken.
Poon is een onogelijke maar o zo lekkere vis. Grillen gaat uitstekend, makkelijk, lekker en snel.
Een heerlijk gerecht. Zeeduivel is makkelijk en lekker. De paprikasaus is fenomenaal erbij.