Eten & drinken

50 x Bouillon!

Gisteren, 15 maart 2016, verscheen het vijftigste exemplaar van het culinaire magazine Bouillon! Aanleiding voor een besloten feestje. Ooit is dit blad ontsproten aan de geest van Will Jansen, maar zonder ‘zijn meisje’ Anka zou het nooit zijn geworden wat het nu is. Doch dit was een verrassingsfeestje voor Will.

2016 is het Jaar van …….

Kievit. Boon of peulvruchten. Jeroen Bosch. Boek. Water. Allium. Geranium. Kleinbladige Linde. Aap. Voor deze en nog veel meer is 2016 een belangrijk jaar. Focus op een plant, dier, persoon of ding plaatst het op de voorgrond en zorgt ervoor dat wij, de mensch, er iets meer aandacht voor hebben en er ook misschien iets meer van te weten komen.

Bijzonder smakelijk aanbod Groenmoes Markt

Hans van Eekelen is de auteur van de geweldige zaaiagenda, het zakboekje Van Zaaien tot Oogsten en de drijvende kracht achter de Groenmoes Markt. Op 20 maart 2016 verschijnt van zijn hand Groen en Smakelijk, de bezoekgids voor mooie, smakelijke tuinen in Nederland en Vlaanderen. Èn op 20 maart is de Groenmoes Markt. Toeval? Maar voor u wel een kans.

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.