Bieten chocolade cake
Een cake, misschien meer een brownie, met rode bieten en pure chocolade. Mooi compact en zeer smakelijk mogen we wel zeggen
Een cake, misschien meer een brownie, met rode bieten en pure chocolade. Mooi compact en zeer smakelijk mogen we wel zeggen
Een zeer smakelijk cakeje. Door gebruik van amadel- en boekweitmeel ook nog eens glutenvrij.
Een verrukkelijke Marokkaanse cake met yoghurt en honing en oranjebloesemwater. En dat bestrooid met gemalen kokos. Eenvoudig te maken.
Uitmuntend smakende cake van pompoen met kleine stukjes hele pure chocolade er in. Herfstsmaken!
Makkelijk te maken en uitstekend smakende klassieke rabarbertaart met roerdeeg.
Makkelijke cake (of taart, zo u wenst) met een of meer potten jam gemaakt. Jam erdoor en een laag jam ertussen. Weinig moeite en erg lekker.
Volgens recept van een van de eerste chocoladetaarten (tulband) met cacaopoeder. The Lady’s Receipt Book uit 1847. Dat was kort nadat Van Houten bedacht dat je met een hydraulische pers cacaomassa kon scheiden in poeder en cacaoboter. De smaak is er niet minder om.
Makkelijk en bijzonder lekker gerechtje. Als dessert. De Spanjaarden eten deze vaak als ontbijt, bij de koffie of bij een kop warme chocomelk.
Bizarre doch ook zeer smaakvolle cake met spelt, rozemarijn, chocola en olijfolie. Verras je gasten op nieuwe smaken!
Een smakelijke cake die natuurlijk extra gezond is vanwege de bieten die er in zijn verwerkt. Geen roomboter, maar wel heel pure chocolade.
Zeer smakelijke en betrekkelijk eenvoudig te maken cake of taart met dadels en een vleug nootmuskaat.