Kunz’ Rode Bietensalade
Een lekkere, eenvoudige bietensalade met appel van de jongste sterrenkok van Nederland.
Een lekkere, eenvoudige bietensalade met appel van de jongste sterrenkok van Nederland.
Lekkere wintersalade. Ook nog met gorgonzola. Eet met een stuk geroosterd brood of gebakken aardappelen.
Bij nader inzien 'eigenlijk verdomd lekker'
Nu eens zonder aardappel, appel en ei.
Blokjes knollen,bollen, wortels geroosterd in de oven is niet te versmaden. Vooral goed om resten te verwerken. Maar o zo lekker.
Wintergroenten; verrassend voor bij een kerstdiner, maar waarom niet gewoon doordeweeks. Makkelijk te maken.
Een lekkere lauwwarme salade. Eet het met rijst.
Iets voor de waaghalzen onder ons. Het heet pastei; het mag ook puree heten.
Gemengde salade van gekookte groenten Zie bij sperziebonen
Een grauwe salade, die met gele en witte bieten een stuk vrolijker oogt.
De allerlekkerste bietensalade. Chioggia bietjes in de oven garen en serveren met roomboter en Parmezaanse kaas. Goddelijk lekker. En de foto in de kop van deze website heeft daar alles mee te maken.