Aardbeiensalsa
Aardbeiensla voor bij de bbq
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Aardbeiensla voor bij de bbq
Eenvoudig en bijzonder lekker: aardbeien in balsamico-azijn. De Fransen schijnen het te doen met rode wijn-azijn.
Hoe simpel kan het zijn: meng een bekertje ricotta met sinaasappelsap en wat suiker of diksap. En dan mooie, dieprode, o zo zoete aardbeien erbij of er door.
Jam van aardbeien (überhaupt jam van vruchten) is niet moelijk te maken. Schone lege potjes, zoetstof (appeldiksap, oersuiker) en een geleermiddel. En snel klaar.
Aardbeiensmaak met een bijzonder accent. Het grote voordeel is dat de lavendel bloeit als er aardbeien zijn.
Luchtige aardappelpuree met twintig tenen knoflook. En ook nog verrukkuluk.
Verrukkelijke aardappel-mosselen-schotel uit Bari.
Op zoek naar pastinaaktoepassingen. Je moet iets in de winter: wintergroenten eten.
Rösti, maar nu niet louter aardappel maar ook wat pastinaak erdoor. Dat geeft een mooi smaakeffect. Heerlijk gerecht.
Een stoofpot met wortel, rode ui, knoflook en rozemarijn voor waterkoude winterdagen
Klaar in een mum van tijd.
Salade van worteltjes met verschillende kleuren.