Linguine met tomaten en artisjok
Uitmuntend vegetarisch gerecht van dunne spaghetti (linguine) met tomaten en artisjokharten. En natuurlijk wat ui, knof en kruiden. Heerlijk.
Uitmuntend vegetarisch gerecht van dunne spaghetti (linguine) met tomaten en artisjokharten. En natuurlijk wat ui, knof en kruiden. Heerlijk.
Een uitstekend, door de groene pepers ietwat pittig gerecht van Le Puy linzen, maïs (suikermais), tomaten. Met verse koriander erover. Jumjumjum.
Risotto met wilde rijst in gepureerde paprika en met snijbiet of spinazie. Geen ui. Geen knoflook. Wel een scheutje slagroom. Zeer smakelijk.
“Oooohooo,” zei mrs. M “Dit is lekker!” En dat is het. Risotto met pulp van gegrilde aubergine en citroen. Erover gefrituurde/gebakken aubergineblokjes, basilicum en Parmezaanse kaas. Smullen!
Risotto met aubergine in kleine blokjes, met wat tomaat, ansjovis en basilicum. En echte mozzarella, natuurlijk.
Niet te versmaden. Snijbiet met knoflook, salie en tomaat. En daarover een kwak volle yoghurt met nog eens lekker vers gemalen peper.
Een lekkere salade van penne (pasta) met peultjes die eerst een tijdje koud moet “trekken” in de koelkast. Met tomaat, basilicum, dragon en naar keus olijven en/of tonijn.
Zevenblad is een van de meest gezonde groenten. En pesto ervan smaakt uitstekend. Doe er nog wat brandneteltoppen en daslookblad door en je hebt een gezond smeersel.
Goddelijke vegetarische stoofpot met, ja, pompoen, courgette en venkel. Voor de vroege herfst.
Korte pasta met venkel in dunne reepjes, met dragon en pijnboompitten. Oké, en sjalot en wat knoflook en kaas erover. Heerlijk!
Het ziet er niet uit, maar smaakt uitstekend. Dit vegetarisch – zelfs veganistisch – gerecht van quinoa, linzen, snijbiet en paddenstoelen.
Bijzonder en verrassend. Een smakelijk pastagerecht van snijbiet èn de stengels, krenten, olijven, fèta en eroverheen knoflookchips.