Circassische saus
Een dikke saus op basis van walnoten. Voor de pasta of door een salade.Een dikke saus op basis van walnoten. Voor door de pasta of voor het binden van een salade met stevige groenten.
Een dikke saus op basis van walnoten. Voor de pasta of door een salade.Een dikke saus op basis van walnoten. Voor door de pasta of voor het binden van een salade met stevige groenten.
Een boers, stevig Zuiditaliaans gerecht. Pasta, tuinbonen, wat kaas en knof en klaar.
Een betrekkelijk eenvoudig en snel te maken maal van tuinbonen, blokjes aardappel en kruiden
Salade van tuinbonen met aardappels, yoghurt, aardappel, dille en salie. Lekker genieten, koud op zomers hete dagen!
Salade van snijbonen met tomaat, sambal en ketjap. En nog een paar dingen. Serveren op een bedje van stevige sla. Koud verrukkelijk
Makkelijk en bijzonder recept als u daags ervoor het groen van de snijbiet hebt gebruikt. Kan met alle stengels, maar met die brede, zilverstelen, is natuurlijk het mooist. Wat Parmezaanse kaas en klaar.
Sublieme smaakcombinatie met weinig ingrediënten. Een heerlijk schorseneren-recept van een sterrenkok.
Gebakken schorseneren zijn makkelijk te maken en erg lekker. En met gebakken aardappelen kan je er ook een eenpansmaaltijd van maken.
Met prei kan je veel variëren, met kerrie, met wortel, met krenten. En taart is altijd lekker. Dus hier een soort van basis preitaart met variatiemogelijkheden
Uitstekend smakende komkommersalade met een zoetzure dressing met daarover Parmezaanse kaas en gepofte pompoenpitten.
Deze aardpeergratin lijkt wel als drie druppels water op een aardappelgratin. Maar uiteindelijk iets zoeter, dankzij de aardperen.
Frisse, stevige, smakelijke salade van koolrabi met een dressing van kerrie, gembersiroop en gefruite uitjes en dan natuurlijk geroosterde hazelnoten erdoor.