Aardbeienjam
Jam van aardbeien (überhaupt jam van vruchten) is niet moelijk te maken. Schone lege potjes, zoetstof (appeldiksap, oersuiker) en een geleermiddel. En snel klaar.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Jam van aardbeien (überhaupt jam van vruchten) is niet moelijk te maken. Schone lege potjes, zoetstof (appeldiksap, oersuiker) en een geleermiddel. En snel klaar.
Aardbeiensmaak met een bijzonder accent. Het grote voordeel is dat de lavendel bloeit als er aardbeien zijn.
Luchtige aardappelpuree met twintig tenen knoflook. En ook nog verrukkuluk.
Verrukkelijke aardappel-mosselen-schotel uit Bari.
Op zoek naar pastinaaktoepassingen. Je moet iets in de winter: wintergroenten eten.
Rösti, maar nu niet louter aardappel maar ook wat pastinaak erdoor. Dat geeft een mooi smaakeffect. Heerlijk gerecht.
Een stoofpot met wortel, rode ui, knoflook en rozemarijn voor waterkoude winterdagen
Klaar in een mum van tijd.
Salade van worteltjes met verschillende kleuren.
Een soort basispompoensoep waar helemaal niets mis mee is. Kan zo worden gegeten of verder opgeleukt met wat andere groenten.
Lekkere zomerse salade van zuurkool, paprikareepjes, olijven en karwij. Snel gemaakt.
Basisrecept voor gegratineerde aardappelen met kaas, knoflook en boter. Fout eten, maar wel lekker.