La Tied di Luigia
Verrukkelijke aardappel-mosselen-schotel uit Bari.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Verrukkelijke aardappel-mosselen-schotel uit Bari.
Op zoek naar pastinaaktoepassingen. Je moet iets in de winter: wintergroenten eten.
Rösti, maar nu niet louter aardappel maar ook wat pastinaak erdoor. Dat geeft een mooi smaakeffect. Heerlijk gerecht.
Een stoofpot met wortel, rode ui, knoflook en rozemarijn voor waterkoude winterdagen
Klaar in een mum van tijd.
Salade van worteltjes met verschillende kleuren.
Een soort basispompoensoep waar helemaal niets mis mee is. Kan zo worden gegeten of verder opgeleukt met wat andere groenten.
Lekkere zomerse salade van zuurkool, paprikareepjes, olijven en karwij. Snel gemaakt.
Basisrecept voor gegratineerde aardappelen met kaas, knoflook en boter. Fout eten, maar wel lekker.
Een aardappelsalade, zoals er zo vele zijn.
Een eenvoudige wortelsalade met Dijonmosterd
In de oven gegaarde of gebakken, zo u wenst: geroosterde, partjes aardappel met rozemarijn en tijm. Altijd lekker.