Veldsla met walnoten en Parmezaanse kaas
De winter is de tijd voor de veldsla. Dit is een recept voor een uitzonderlijke salade: met walnoten en Parmezaanse kaas. Zo mag het heel lang winter blijven.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
De winter is de tijd voor de veldsla. Dit is een recept voor een uitzonderlijke salade: met walnoten en Parmezaanse kaas. Zo mag het heel lang winter blijven.
…. in tempurabeslag en gebakken.
De moeite waard, hoewel het nog wat experimenteren is met de gorgonzolasaus.
Betrekkelijk eenvoudig te maken quiche met heerlijke knolvenkel in reepjes in smakelijk contrast met rozijnen en pijnboompitten.
Stamppot met zoetzure appels en spekjes en rookworts. Want dat hoort bij stamppot.
Death by chocolate. De lekkerste chocoladetaart die er is. Een beetje klef nog van binnen…… hmmmmm. Met hele pure chocolade. Begin maar met de 82% van Kuná. Te verkrijgen bij ClearChox.
Dit traditionele receptje moet worden vermeld. Roomboter en evt. wat limoensap. Dat is alles.
Een onverantwoord, maar lekker en snel recept.
Een compromis met Jolien. Witte bonensalade met ui, maar dan kidneybonen met peultjes. Snapt u het?
Een rijke Chinese schotel met groenten en garnalen.
Lekker. Persoonlijk vind ik dit de witlof ernstig geweld aandoen.
Witlof, appel, hazelnoten en gedroogde abrikozen. En….