Hutspot met pastinaak en linzen
Een zeer smakelijke hutspot, zonder peen, wel met pastinaak, aardappels en linzen. (En spekjes). Een theelepel koriander maakt het af.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Een zeer smakelijke hutspot, zonder peen, wel met pastinaak, aardappels en linzen. (En spekjes). Een theelepel koriander maakt het af.
De originele hutspot van voor de tijd van de aardappelen: pastinaak, wortel, witte bonen, ui. Spek en klapstuk. En als het kan nog varkenspootjes.
Eenvoudige soep van pastinaak met garam masala en evt wat sherry. Na vijf jaar eindelijk eens gemaakt.
Lekkere herfstsoep.
De zoetige appel in de soep met curry-smaak is een heerlijk contrast.
Is dit niet de basis komkommersla?
Uitstekend smakende komkommersalade met een zoetzure dressing met daarover Parmezaanse kaas en gepofte pompoenpitten.
Subliem koud gerechtje van tot tagilatelle gesneden komkommer en saus van tomaten.
Precies wat de naam zegt: penne (pasta) met rucola en tomaat. En wat basilicumblad erdoor en Parmezaanse kaas ervover. Eenvoudig, lekker, Italiaans.
Basic food. Lekker.
Een erg lekkere quiche met veel rucola. Goed om het overschot dat anders in bloei zal gaan, weg te werken.
Raket of raketsla is de Nederlandse naam voor het Italiaanse rucola. Simpele sla met goede olijfolie en wat grof zeezout.