De palletmeubels van Cliquo

Iets meer dan een jaar geleden namen we de palletmeubels van Jan Willem Henssen op in onze webwinkel. Als gebaar. Als item van haast ultieme duurzaamheid. Ze worden gemaakt bij zorgboerderij FRAAM.

De Eetbare Bostuin

Voedsel produceren en biodiversiteit kunnen goed samengaan. In een efficiënte en mooie tuin, tuinderij of park. Daarom is er nu een vijfdaagse training 'Eetbare bostuin'

Wat de pot schaft

Filip Fransen presenteert een verfrissend kookboek met een visie over groene economie, duurzaamheid en een zeventigtal seizoensgebonden recepten.

Eten bij ‘t Ailand

De Goede Vissers openden op 5 november 2011 hun eetlokaal 't Ailand in Lauwersoog. De oprichter van Slow Food, Carlo Petrini, vereerde hen daarbij met een bezoek. Op 15 juni kwamen wij.

non*fish*a*li*cious

We moeten beter en meer liefdevol met onze zeeën en oceanen omgaan. Vandaar een kookboek met de smaak van vis, maar zonder vis. (En zonder vlees.) Het boek ligt al een tijd op de plank en nu heb ik de moed gevonden erover te schrijven.