Moelleux met hazelnoten
Deze moelleux is een prachtig maar ook machtig dessert met hazelnoten. Door Onno Kleyn in januari 2010 gepubliceerd, door ons in september 2012 gemaakt.
Deze moelleux is een prachtig maar ook machtig dessert met hazelnoten. Door Onno Kleyn in januari 2010 gepubliceerd, door ons in september 2012 gemaakt.
Een lekkere, simpele kruisbessentaart. Wat moeten we nog meer zeggen? Maken deze taart!
Mits je alle spullen in huis hebt, is dit een betrekkelijk makkelijk te maken en erg lekkere aardbeientaart. IJskoud de lekkerste.
Betrekkelijk eenvoudig te maken en ontzettend lekkere variant op de klassieke clafoutis met kersen. Maar nu met rabarber.
Verrukkelijke, niet machtige en betrekkelijk eenvoudig te maken taart van tamme kastanjes. Met een bolletje mango-ijs is het helemaal niet te versmaden.
Maanzaadtaarten zijn Oost-Europees. Deze is uit Silezië, Zuid-Polen. Bijzonder, de volgende dag (gekoeld) nog lekkerder. En met deze hoeveelheden goed voor veel taart-eters.
Een chocoladetaart met citrus. Of een citrustaart met chocolade. Feit is dat chocolade en citrus goed samen gaan. Dus dit is een heel lekkere, frisse taart.
Een bijzonder fraaie, smakelijke taart van bladerdeeg en soesjes met dikke vla (banketbakkersroom) gevuld. Lijkt meer werk dan het is.
Smakelijke taart met deeg van amandelmeel en een vulling van rabarber onder zoete gelei. Met kardemom.
De "omgekeerde taart" met gekaramelliseerde appels en een top – oh, nee: bodem – van bladerdeeg.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom