Pilaf van quinoa met snijbiet en paddestoelen
Het ziet er niet uit, maar smaakt uitstekend. Dit vegetarisch – zelfs veganistisch – gerecht van quinoa, linzen, snijbiet en paddenstoelen.
Het ziet er niet uit, maar smaakt uitstekend. Dit vegetarisch – zelfs veganistisch – gerecht van quinoa, linzen, snijbiet en paddenstoelen.
Kastanjeboleten zijn veelvoorkomend in Nederland. Pluk ze en maak er in een mum van tijd een lekkere pastasaus van.
Groenten frituren in een pittig beslag van kikkererwtenmeel. Bijzonder smakelijk en eens iets heel anders. Wij gebruikten aren van brave hendrik en repen shiitakes.
Eenvoudig taartje gevuld met aardperen en champignons. En peterselie. Koud, de volgende dag, nog lekkerder!
Slow cooking: een nacht marineren, twee uur weken, een uur stoven en tien minuten de saus reduceren. Dat proef je.
Een bijzonder lekker aardpeergerecht. Met champignons en tijm en… dunne plakjes citroen. Heerlijk.
Snel seizoensrecept: verse shiitakes, verse spinazie en heerlijke Le Puy-linzen. Met een pepertje wokken.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
Varkensnieren in blokjes, met kastanjechampignons in een saus van tomaten en crème fraîche met peterselie en dragon. Iets dat men niet meer dagelijks eet en vedraaid smakelijk. Het spoelen van de nieren duurt even.
Simpel en razend lekker: gewokte repen stengelsla met shiitakes. Die vegetarische Chinezen toch; die weten wat lekker is.
Voor wie shiitakes heeft en vis is dit een makkelijk en lekker recept: met rijst, wortel, ui en bleekselderij maakt u een lekkere Chinees-achtige soep.
Simpel pastagerecht met shiitakes, ui, knoflook en peterselie. Ontzettend lekker. Dat wel.