Chayote met ham
Chayote met ham. Een erg lekkere smaakvolle salade om met een glas witte wijn als avondmaaltijd te genieten. Of als bijgerecht.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Chayote met ham. Een erg lekkere smaakvolle salade om met een glas witte wijn als avondmaaltijd te genieten. Of als bijgerecht.
Rauwe koolrabi en rauwe bieten, dat zijn de twee belangrijkste ingrediënten voor deze uitstekende en verrassend frisse salade.
Geheel en al in Chinese stijl: plakjes komkommer met gemarineerd gehakt maken een zeer smakelijk maal.
Dit is een razendsnel te maken gerecht dat bovendien zeer smakelijk is: met veel komkommer, gehakt en hoisin saus.
Een lekkere, frisse salade met haring en biet. Pasta in plaats van aardappel, wat meer gebruikelijk is. En dan natuurlijk ui, augurk en meer. Erg lekker.
Een hele snelle en smakelijke maaltijd van kleine blokjes courgette, plakken spek en kaas. En natuurlijk pasta, penne of iets soortgelijks.
Een overheerlijke bulgursalade van, inderdaad, bulgur, en tomaat en komkommer. Mooi, fris, perfect voor een zomeravond met een glas witte wijn, al dan niet bij de bbq.
Een smakelijk, maar vooral ook grappig gerecht. Courgetterolletjes gevuld met ricotta en kruiden, badend in een tomatensaus, met een badmuts van mozzarella op.
Een fijne wokschotel met stengelsla (celtuce) met gehakt, prei en uiteraard sojasaus op rijst. Geheel op de Chinese wijze van Ken Hom.
Niets is lekkerder dan een salade van smaakvolle, rijpe tomaten met echte mozzarella, dus van buffelmelk. Het heet salade caprese. En dat als lunch op het terras terwijl het zonnetje schijnt.
Een smakelijk en eenvoudig te bereiden hoofd- of op zijn Italiaans, voorgerecht (secundi), met wat al in de titel staat: gehakt en spinazie. En wat tomaat.
Een heerlijk frisse en smaakvolle salade van blokjes koolrabi, wat appel, amandelen, gesnipperde rode ui en stukjes nieuwe haring. Afgemaakt met wat dille.