Quiche van schorseneren en hazelnoten
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Heerlijke en eenvoudig te maken wortelsoep met een boeiende geschiedenis. Wortels en aardappel zijn de belangrijkste ingrediënten.
Als ware het oliebollen gefrituurd beslag van pastinaak.Verrassend lekker en zo eenvoudig te maken.
Brave Hendrik is nauw verwant aan spinazie. Alle recepten voor spinazie zijn daarom ook te maken met Brave Hendrik. Klik in de kolom rechts bij spinazie voor meer recepten.
De scheuten en bloemknoppen van Brave Hendrik zijn, kort geblancheerd, een delicatesse op toast.
Een bijzonder lekker aardpeergerecht. Met champignons en tijm en… dunne plakjes citroen. Heerlijk.
Betrekkelijk snel te maken schotel met knolselderij, linzen, notenolie, azijn en wat erbij: bulgur, quinoa? Veldsla?
Ontzettend eenvoudige en overheerlijke seizoenssalade van dun gesneden radicchio met reepjes provolone en hazelnoten. Aanrader!
Zo simpel en zo lekker: kleine aardpeertjes poffen en een lik appel- of perenstroop erop. Oké, blaadje basilicum eromheen. Kan. Oogt fraai.
Weg met de dieten. Dit is lekker eten. Een puike vegetarische winterschotel. Wat moeten we meer zeggen? Wel vet, geen of amper koolhydraten? Pfffff.
Curieus en bijzonder smakelijke salade van couscous geweekt in zoethout-water, chioggiabieten en een dressing van banyuls-azijn met zuivere perenstroop. Gaaf! En dat dankzij Smaakvrienden.
Licht pittige curry, rijk aan groenten (pompoen, wortel, snijbiet, ui) en vis, wat wil een mens nog meer? Zou het Thais zijn?