Pistaches-rucola-pesto
Rucola, geroosterde pistachenootjes en wat pijnboompitten. Plus oude kaas.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Rucola, geroosterde pistachenootjes en wat pijnboompitten. Plus oude kaas.
Rucola (raket of raketsla), walnoten, knoflook en Parmezaanse kaas zijn de hoofdingrediënten voor deze pesto. Een goede manier om het teveel aan rucola weg te werken.
De herkomst van deze salade schijnt Zimbabwe te zijn. Bijzonder smakelijk en qua kleur sowieso een succes!
Gehaktballetjes met basilicum en rozemarijn wordt, met wat wortel, geserveerd op een saus van courgette. Een smakelijk en “spannend” gerecht.
Bijzondere en lekkere salade van rode rijst, quinoa, pistachenoten, gedroogde abrikozen en rucola (ook wel: raket of raketsla)
Hartige taart met quenelles van snijbiet en courgette. Geniet ervan!
Spannend en makkelijk: snijbonen met ingelegde citroen. Een simpel gerecht en leuker of lekkerder kunnen we het niet maken.
Met kokosmelk, paprika, currypasta en schelvi, kabeljauw of koolvis een curry maken en serveren met ruitvormige snijbonen met rijst. Snel klaar.
Gevulde courgettebloemen met een mengsel van coquilles, langoustine en tong en daaroverheen een dressing met kruiden.
Gestoofde courgettebloem gevuld met mozzerella met wat zongedroogde tomaat.
Penne, little gem sla. Dat zijn de basisingrediënten. De kracht schuilt in de simpelheid.