Snijboontjes met citroen
Spannend en makkelijk: snijbonen met ingelegde citroen. Een simpel gerecht en leuker of lekkerder kunnen we het niet maken.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Spannend en makkelijk: snijbonen met ingelegde citroen. Een simpel gerecht en leuker of lekkerder kunnen we het niet maken.
Met kokosmelk, paprika, currypasta en schelvi, kabeljauw of koolvis een curry maken en serveren met ruitvormige snijbonen met rijst. Snel klaar.
Gevulde courgettebloemen met een mengsel van coquilles, langoustine en tong en daaroverheen een dressing met kruiden.
Gestoofde courgettebloem gevuld met mozzerella met wat zongedroogde tomaat.
Penne, little gem sla. Dat zijn de basisingrediënten. De kracht schuilt in de simpelheid.
Gegrilde sla, m.n. little gem, kan verrekte lekker zijn. Dit recept is ook met geitenkaas.
Als je walnoten en een stevige blauwschimmelkaas in huis hebt, kan je met little gem maar ook met andere sla een uistekend gerecht maken.
Apart auberginegerecht uit de oven. Met mozzarella, tomaat, ui en knoflook. In principe langel dunne aubergines gebruiken, maar met klassieke gaat het ook – wel wat langer garen.
Korte pasta met punten (en stukjes) asperges en mint dat heel goed als een primi in een Italiaanse maaltijd past.
Orecchiette is geribbelde scheljespasta of oortjespasta. Dit is een makkelijk en smakelijk recept met ansjovis en snijbiet.