Spinazie-pestosaus met pasta
Een klassieker uit eigen tuin: spinazie met pestosaus. Op pasta. 't blijft 'skoftig lekker'.
Een klassieker uit eigen tuin: spinazie met pestosaus. Op pasta. 't blijft 'skoftig lekker'.
Smaakvolle quiche van allerlei uit de moestuin: kleine courgettes met bloem, snijbiet, peultjes, erwtjes. Met beslag van ei en ricotta.
Verrukkelijke gratin van geraspte courgette, snijbiet (of spinazie) en echte Nederlandse pecorino (oude schapenkaas
Wat te doen met al die snijbietstengels? Dit keer in een hartige taart met wat groene paprika, rozijnen en vadouvan-kruiden. Zeer geslaagd.
Snijbiet op zijn Chinees. Met noedels, sojasaus en het rode pepertje. Makkelijk en lekker. (Vinden wij.)
Blad van snijbiet en de stelen met een pasta. Lekker hartig vs zoet, door rozijnen en kaneel. Een snel recept.
Slow cooking ten voeten uit. Een verrukkelijke ovenschotel van snijbietstelen (zilverstelen) in een tomaten-wortelsaus. Met een laagje kaas.
Een andere deegbodem in deze snelle en smakelijke taart van snijbiet en matses. En ei, dat is ook wezenlijk om "de boel bij mekaar te houden".
Hoe simpel en lekker kan een gerecht wel niet zijn? Snijbiet met tomaten. Heel Spaans, maar ook gewoon heel internationaal. Vegetarisch en op wat rijst.
Snijbietstelen (zilverstelen) zijn aards van smaak en je kunt er heerlijke gerechten mee maken. Zoals dit: met wat kruiden, rijst en verse koriander.
Indiaas, of wat er op moet lijken: aardappelbrokken, currypasta en spinazie zijn de hoofdingrediënten. Erg lekker met rijst.
Gevouwen bladerdeegvellen met een vulling van spinazie, ui en mozerella. Verdraaid smaakzaam. Kan ook met snijbiet en Brave Hendrik.