Koolrabi-komkommersalade
Eenvoudige en heerlijk frisse salade van koolrabi, komkommer en aardappel. En nog wat…
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Eenvoudige en heerlijk frisse salade van koolrabi, komkommer en aardappel. En nog wat…
Razend lekkere, vegetarische “paté” van courgette en heel veel kruiden: peterselie, kervel, dragon, salie, rozemarijn,Chinese biesloo, munt, enfin, noem maar op. Jummie!
Geschaafde venkel, blokjes tomaat, verse erwtjes en peultjes en nieuw ratte d'Ardeche. Een razend lekkere salade.
Makkelijke en lekkere salade van couscous of fijne bulgur met tomatenpuree, munt, peterselie, bosui en citroensap. Van Gulsen.
Stoofpot van lams- of schapenvlees met Noord-Afrikaanse kruiden en courgette. Erg lekker, al zeggen we het zelf.
Wat te doen met al die snijbietstengels? Dit keer in een hartige taart met wat groene paprika, rozijnen en vadouvan-kruiden. Zeer geslaagd.
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
Snijbiet op zijn Chinees. Met noedels, sojasaus en het rode pepertje. Makkelijk en lekker. (Vinden wij.)
Blokjes verse tonijn gestoofd in ui en paprika. En wat kappertjes. En wat tomaat. Heel erg lekker, met grof brood.
Frisse, knapperige sla en daarop lauwwarme peultjes met een mosterddressing. Gegarneerd met wat gebakken reepjes tofu. Een lekkere vegetarische salade.
Kalfslever in dunne plakken gebakken met gesmoorde uiringen, verse koriander of peterselie en een scheut goede sherryazijn.