Spaghetti met snijbiet en knoflookchips
Bijzonder en verrassend. Een smakelijk pastagerecht van snijbiet èn de stengels, krenten, olijven, fèta en eroverheen knoflookchips.
Bijzonder en verrassend. Een smakelijk pastagerecht van snijbiet èn de stengels, krenten, olijven, fèta en eroverheen knoflookchips.
Slow cooking. Traditioneel Spaans recept voor de Paasweek. Een stoofpot van kikkererwten, stokvis (bakkeljauw) en snijbiet of spinazie. Makkelijk te maken en erg smakelijk.
Aardse smaken van gewokte zilverstelen (snijbiet), bleekselderij, groene paprika en een scheutje donkere sojasaus. Eigenlijk verdraaid lekker.
Originele risotto met snijbiet en rode peper. Want bovenop nog wat gebakken snijbiet met knoflook en Spaanse peper. Mooi om op te dienen.
Een klassieker uit eigen tuin: spinazie met pestosaus. Op pasta. 't blijft 'skoftig lekker'.
Smaakvolle quiche van allerlei uit de moestuin: kleine courgettes met bloem, snijbiet, peultjes, erwtjes. Met beslag van ei en ricotta.
Verrukkelijke gratin van geraspte courgette, snijbiet (of spinazie) en echte Nederlandse pecorino (oude schapenkaas
Wat te doen met al die snijbietstengels? Dit keer in een hartige taart met wat groene paprika, rozijnen en vadouvan-kruiden. Zeer geslaagd.
Snijbiet op zijn Chinees. Met noedels, sojasaus en het rode pepertje. Makkelijk en lekker. (Vinden wij.)
Blad van snijbiet en de stelen met een pasta. Lekker hartig regenover zoet, door rozijnen en kaneel. Het is een snel te maken recept.
Slow cooking ten voeten uit. Een verrukkelijke ovenschotel van snijbietstelen (zilverstelen) in een tomaten-wortelsaus. Met een laagje kaas.
Een andere deegbodem in deze snelle en smakelijke taart van snijbiet en matses. En ei, dat is ook wezenlijk om "de boel bij mekaar te houden".