Nieuw: Schapengoulash in onze webwinkel

7 juni 2010 – Op 19 april j.l. werd door Slow Food Rijnzoet op haar maandelijkse bijeenkomst aandacht besteed aan schapenvlees. Op een of andere manier denkt de Nederlander dat dit vies van smaak is, maar niets is minder waar. Het resultaat van deze sessie treft u nu in onze webwinkel: verrukkelijke schapengoulash.

Slow Food Smaakfestijn 20 september 2009

 Het programma voor dit Slow Food festijn op 20 september a.s. in Arnhem begint gestalte te krijgen. Naast de overdekte markt zijn er demonstraties en voordrachten. Belangrijke gast is Nicolaas Klei, wijnkenner en wijnschrijver. En de keuken van De Kookplaats zorgt doorlopend voor de proeverij op basis van producten die op de markt worden verkocht.

Zuurkooltijd

Na de komkommertijd is het tijd om zuurkool te maken. Als u er al niet zelf aan dacht, helpt het Duitse Manufactum u er wel aan herinneren. In haar zgn. Monatsbrief voor september roemt ze de gezondheidswaarde van zuurkool en meer specifiek het Filderkraut.